İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Gümüşsuyu İlkokulu

Gümüşsuyu İlkokulu

Merkez Mahallesi Altınordu Caddesi No28 Eyüpsultan / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve öz güvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık öz güven kazanmalarını, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan , Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik, ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili
Ulaşım
Edirnekapı Metrobüs durağından kalkan Pazariçi minibüsleri okulun yanına kadar gelmektedir. Alibeyköy-Eminönü istikametinde bulunan İETT otobüsleri ile Çeltik durağında (Mövenpick Oteli yanı ) indikten sonra 300 m yukarı çıkarak okulumuza ulaşılmaktadır.
Merkez Mahallesi Altınordu Caddesi No:28 Eyüpsultan / İSTANBUL
1 KM
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
PROJE TÜRÜ: Erasmus PROJE ADI: Tolerance Europe - Avrupa'da Hoşgörü PROJE ORTAKLARI : Zespol Szkol Krypach -Polonya Scoala Gimnaziola "Grigore Moisil" - Romanya "Şt. St. Cyril and Methodius" Primary School - Bulgaristan Istitutı Comprensivo Pasguale Mattej - İtalya Eyüp Gümüşsuyu İlkokulu - Türkiye Proje Başlangıç /Bitiş Tarihi : 01/09/2017 - 31/08/2019